www.oomswarmtewereld.nl www.oomsinstallaties.nl webshop

HDG verwarmingssystemen

Ooms Installaties is dealer van hoogwaardige verwarmingssystemen op hout van het Duitse merk HDG. Met deze productlijnen voorzien wij u van een breed assortiment met vermogen van 10kW tot 1000kW, oftewel wij bieden systemen die geschikt zijn voor bij u thuis, maar ook voor grote woon- en bedrijfscomplexen.

De stukhoutketels zijn er in diverse uitvoeringen. Deze houtgestookte CV installaties (HDG F, HDG Euro en HDG Turbotec) zijn uitgevoerd met een rookgasventilator en een restzuurstofmeting in de rookgassen door middel van een Lambdasonde. Meer hierover vindt u op de site van onze dealer.

 

img58b98c81e0f55 img58be600552fce

 

Met een HDG verwarmingssysteem kiest u voor het verwarmen op pellets, snoeisnippers, spanen of stukhout. Eén ding is zeker, u bespaart gegarandeerd op uw energierekening! HDG verwarmingssystemen bevatten een beproefde technologie en behoeven zeer weinig onderhoud.

Ontzorgen
Ons doel is om u te ontzorgen. Direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot. Kijk ook even op de website van de importeur (www.pelletsunique.eu) vooruitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

 

Afbeelding_2