Gebruik van duurzame energiebronnen

Duurzame energie is steeds vaker de norm en hier wordt ook steeds meer aandacht aan besteedt. Duurzame energiebronnen zoals de zon, wind en warmte van de aarde zijn van nature aanwezig en veroorzaken bovendien geen vervuiling van de lucht door de lage CO2-uitstoot. Daarnaast zullen deze energiebronnen nooit uitputten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld fossiele brandstoffen als kolen, olie en gas.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van duurzame installaties als pelletkachels, pelletketels, zonnepanelen en warmtepompen. Pellets zijn een vorm van biobrandstoffen en bestaan uit kleine korrels van samengeperst houtzaagsel. Deze pellets hebben een groter warmtevermogen dan andere brandstoffen als olie, propaan of gas waardoor je tot wel 45% op je stookkosten kan besparen. Daarnaast verminder je met deze kachels of ketels je CO2 voetdruk aanzienlijk!

Zonnepanelen zijn door de daling in de aanschafwaarde steeds populairder geworden en zie je steeds vaker terug op particuliere woningen. In geval van nieuwbouw, maar ook bij bestaande woningen denken wij graag met je mee en voorzien we jou van een passend advies. Welke zonnepanelen kun je het beste kiezen? Waar kun je deze het beste plaatsen? We denken en kijken graag met je mee!

Meer informatie over onze installatie diensten