Installatie van riolering & sanitair

Zowel voor het aanleggen van een rioleringssysteem tot het onderhouden hiervan kun je bij ons terecht. Wanneer je een nieuwbouwproject aan het realiseren bent kan er een volledig nieuwe riolering worden aangelegd. We helpen jou of je aannemer graag met het ontwerpen en aanleggen van nieuwe rioleringssystemen.

Wanneer je woning wordt gerenoveerd kan het ook nodig zijn de riolering aan te passen. Sterk verouderde riolering kan lekkage en andere problemen veroorzaken, het kan daarom verstandig zijn om toekomstige problemen te voorkomen met het vervangen van de oude riolering. Wanneer je twijfelt over de kwaliteit van je huidige riolering komen wij graag bij je langs om een inschatting te maken van de situatie.

Naast een goede installatie is regelmatig onderhoud erg belangrijk bij sanitaire installaties. Om problemen te voorkomen, bijvoorbeeld door veroudering of slijtage, is een grondige controle noodzakelijk. Zo worden infecties en bacteriën effectief geweerd uit je sanitaire installaties. Bij het aanleggen van een sanitaire installatie is het belangrijk een goed ontwerp te creëren, dit geldt natuurlijk voor zowel nieuw- als verbouw. Zo worden eventuele problemen bij de installatie voorkomen en kunnen wij de installatie zo effectief mogelijk uitvoeren.