Nieuws

Gepubliceerd op: 14-02-2019

Indrukwekkende pelletketel installatie

Reacon uit Kruinigen is voorzien van een indrukwekkende pelletketel installatie. Bij Reacon in Kruiningen houden ze zich dagelijks bezig met werkplekinrichting en ergonomisch advies. Ze leveren meubilair voor kantoorwerkplekken, thuiswerkplekken en studiewerkplekken, afgestemd op je organisatie en zelfs op individueel niveau. Kortom, bij Reacon combineren ze functionaliteit dat leidt tot een optimaal comfort voor de gebruiker. Nu was het tijd voor extra comfort op de eigen werkplek.

Een nieuw bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand is 45×15 meter en over de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming. Deze verwarmde ruimte dient als magazijn en assemblage ruimte. Op de eerste verdieping is op ongeveer een kwart van de oppervlakte ook vloerverwarming aangebracht. De vloerverwarming beneden, als ook die van boven, wordt aangestuurd met twee menggroepen. De verdelers voor de vloerverwarming zijn door ons geleverd en geïnstalleerd.

Duurzaam verwarmen

Eigenaar Jan van Reacon was op zoek naar een manier om het nieuwe pand op een duurzame manier te voorzien van warmte. Toen Jan bij ons kwam hebben we een HR Pelletketel van Ökofen geadviseerd. Dit is een ketel met condenstechniek en een extreem lage emissie door de “natte uitlaat”. De pelletketel heeft een 1000 liter water CV buffer.

De pelletketel is door ons geplaatst met een textielsilo. Dit zorgt ervoor dat ze bij Reacon een jaar lang zorgeloos kunnen verwarmen zonder dat deze manier van verwarmen extra arbeid met zich mee brengt. De textielsilo op de foto heeft een afmeting van ongeveer 2,5×2,5 meter.

Pelletketel met textielsilo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De pelletketel is toekomstbestendig

Een pelletketel installatie is een toekomstbestendige manier van verwarmen, voor zowel bedrijven als particulieren. Houtpellets voldoen namelijk aan alle voorwaarden die je mag verwachten van een moderne brandstof. Een pellet installatie is zuinig, comfortabel, milieuvriendelijk en financieel gunstig.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een pellet installatie en ontdekken of het ook voor jouw woning of bedrijf een interessante oplossing is? Je kunt meer lezen over de pelletketels die Ooms Installaties aanbiedt, of geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen je er alles over.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Pelletketel installatie

Terug naar het overzicht

Ook interessant...