Assortiment pelletketels

RTB

De houtpelletketels van RTB zijn erg geschikt voor het gebruik van duurzame verwarming van je woning. Als vervanger van een stookolie-, propaan- of gasketel is een pelletketel een duurzame optie om uw CO2 voetprint te verminderen. Bovendien bespaar je aanzienlijk op de stookkosten, dit kan oplopen tot wel 45%! De pelletketels van RTB zijn aangesloten op StokerCloud, waardoor je overal en altijd zicht hebt op je verbrandingsproces en de besturing van je ketel. Ook worden de pelletketels geleverd met een garantietermijn van maar liefst 10 jaar.

BlueBurn

De BlueBurn is een pelletketel die een eenvoudige bediening koppelt aan een optimaal rendement, en dat alles voor een betaalbare prijs. Deze ketel heeft een brander met een recirculatiesysteem, welke zorgt voor een hoger rendement bij het branden van de pellets. Bovendien is de ketel erg gebruikersvriendelijk door de automatische reiniging, compacte bediening en elektrische ontsteking.

Download de brochure

Ökofen

De pelletketels van Ökofen staan bekend om hun hoge rendement, maar ook door de continue technologische innovaties. De ketels zijn eind jaren ’90 geïntroduceerd, maar zijn steeds vernieuwd om aan te sluiten bij de huidige wensen op de markt. De huidige ketels zijn een perfecte combinatie tussen efficiëntie en een gunstige prijs, met een rendement van maar liefst 94,7%.

Download de brochure